SrpskiEnglish

Visual Media  priprema i stvara profesionalne marketing 

usluge. Marketing proizvodi i rešenja koja svi mogu da 

prepoznaju a koja pomeraju Vaš brend uvek ispred drugih

i ne pozivaju konzumente samo nešto da kupe već i da intenzivno

razmišljaju o Vašem brendu.

O nama O nama O nama O nama O nama

O nama

VISUAL Media

stvara otvoreni partnerski odnos, dvosmernu komunikaciju. Zajedno s vama buće definisano: sve vaše potrebe, ciljevi, prioriteti i na kraju rokovi. VM misli da je dobar dizajn razumevanje kako je poruka primljena i doživljena.  Sagledavanjem celokupne suštine prikaza, kreira se efikasna i zanimljiva komunikacija koja je jedinstveno posvećena apsolutno svakom projektu. VM rad kroz razne discipline uključuje dizajn identiteta, web dizajn i razvoj, art direkciju, dizajn za štampu, branding.

VM će Vam u svakom trenutku pomoći da napravite reklamni materijal koji će biti što atraktivniji i interesantniji. U izdvojenoj ponudi nalaze se samo neki od velike palete proizvoda koje su Vam dostupne. Najbitniji deo delovanja je briefing gde se uz Vaš jasan zahtev usmerava i pravi perfektna osnova za bilo koji vid kampanje i nastupa pred potrošačima. Promociju klijent stiče oglašavanjem svojih ključnih proizvoda i usluga. Zajednički pravac delovanja ispunjenje Vaših nastojanja, izgradnja prepoznatljivosti Vašeg Brenda i onoga što se vidi u javnosti.

Osmišljavanje, kreiranje i sprovođenje marketinških  kampanja, gde za bilo koju branšu i vid poslovanja, postoji način da se dođe do ciljnih korisnika. Možete naručiti proizvode i usluge iz veoma bogate marketinške ponude. Potreban Vam je pouzdan partner koji će kreativno moći da podrži i isprati zahteve koje nameće poslovanje. Ako biste želeli da razgovarate o potencijalnom projektu, saznate nešto više o VM, slobodno zakažite sastanak pozivom na telefon +381 60 0807187 ili slanjem upita na e-mail:office@visualmedia.rs

 

Info

Visual Media Jurija Gagarina,
Novi Beograd, 11000 Beograd,

 


+381 60 08 07 187
office@visualmedia.rs

Facebook strana Twitter strana

2022 © Sva prava zadržana
www.visualmedia.rs