SrpskiEnglish

Visual Media d.o.o. agencija u kojoj se pripremaju i stvaraju profesionalne marketing 

usluge. Koristimo i proizvodimo marketing proizvode i rešenja koja svi mogu da 

prepoznaju a koja pomeraju Vaš brend uvek ispred drugih

i ne pozivaju konzumente samo nešto da kupe već i da intenzivno

razmišljaju o Vašem brendu.

O nama O nama O nama O nama O nama

O nama

VISUAL Media d.o.o.

Stvaramo otvoreni partnerski odnos, dvosmernu komunikaciju. Zajedno s vama definišemo: vaše potrebe, ciljeve i prioritete na kraju i rokove. Mislimo da je dobar dizajn  razumevanje kako je poruka primljena i doživljena.  Sagledavanjem celokupne suštine prikaza, mi kreiramo efikasnu i zanimljivu komunikaciju koja je jedinstveno posvećena apsolutno svakom projektu. Naš rad kroz razne discipline uključuje dizajn identiteta, web dizajn i razvoj, art direkciju, dizajn za štampu, branding.

Takođe ćemo Vam u svakom trenutku pomoći da napravite reklamni materijal koji će biti što atraktivniji i interesantniji. U našoj izdvojenoj ponudi nalaze se samo neki od velike palete proizvoda koje Vam možemo ponuditi u našoj agenciji. Najbitniji deo našeg delovanja je briefing gde se uz Vaš jasan zahtev usmeravamo da napravimo perfektnu osnovu za bilo koji vid kampanje i nastupa pred potrošačima. Promociju klijent stiče oglašavanjem svojih ključnih proizvoda i usluga. Zajednički pravac delovanja ispunjenje Vaših nastojanja, izgradnja prepoznatljivosti Vašeg Brenda i onoga što se vidi u javnosti.

Osmišljavanje, kreiranje i sprovođenje marketinških  kampanja, gde za bilo koju branšu i vid poslovanja, postoji način da se dođe do ciljnih korisnika. Možete naručiti proizvode i usluge iz naše veoma bogate marketinške ponude. Potreban Vam je pouzdan partner koji će kreativno moći da podrži i isprati zahteve koje nameće poslovanje. Ako biste želeli da razgovarate o potencijalnom projektu, saznate nešto više o nama, slobodno nas kontaktirajte  i zakažite sastanak pozivom na telefon +381 11 23 96 673 ili slanjem upita na e-mail:office@visualmedia.rs

 

Info

Visual Media d.o.o.
Jurija Gagarina 47/15, Novi Beograd,
11000 Beograd

 


+381 11 23 96 673
+381 61 61 37 342
office@visualmedia.rs

Facebook strana Twitter strana

Podaci o firmi
2014 © Sva prava zadržana